Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730991287

Amistoso (Int.) 730991287 Información oficial sobre el partido 730991287 en Hattrick

17.04.2024 06:15:00

FC Lahore Donald Town Alineación oficial del equipo 'FC Lahore Donald Town' en el partido 3 - 1 Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Lahore Donald Town Alineación oficial del equipo 'FC Lahore Donald Town' en el partido 2 - 1 Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lahore Donald Town

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Myles Mason va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lahore.
  • 107 Minuto 32 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Lahore Armando Fuenleal va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Huzaifa Zulfiqar de Lahore va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlo Maurizio Mazzoni de Lahore va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Cunradt Wesp una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Johannes Bakkelund va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Renzo Pezzini per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Johannes Bakkelund va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Jean-Daniel Chastanet, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Nekkire, però Wladimir Zimmerman no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Lahore ho intentava per la dreta per mitjà de Ibrahim Quraishi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Nekkire Calcio

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nekkire van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Herman Risner va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Nekkire van seguir progressant per la banda dreta. Herman Risner va tenir la seva oportunitat al minut 59, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Arild Marstein quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Namys Nuriddinov va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerry Sterjovski de Nekkire amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.