Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989683

Amistoso 730989683 Información oficial sobre el partido 730989683 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

The Onion Alineación oficial del equipo 'The Onion' en el partido 0 - 4 Sersa Team Alineación oficial del equipo 'Sersa Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Onion Alineación oficial del equipo 'The Onion' en el partido 0 - 2 Sersa Team Alineación oficial del equipo 'Sersa Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Onion

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Onion va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Alfonso Torres Campo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Onion van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 69, però el xut de Alfonso Torres Campo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Santiago García Ferreros de Onion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sersa Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Toby Farrell posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): En Makara Meang entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sersa, un peu providencial d'en Javier Colina va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, un xut de Makara Meang des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Sersa va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Colina, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Ángel Suárez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 9, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sersa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Toomas Nõmm, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Makara Meang va enviar un xut des de 40 metres al minut 25, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Villalba de Sersa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.