Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989348

Amistoso 730989348 Información oficial sobre el partido 730989348 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

gamusinos babianos Alineación oficial del equipo 'gamusinos babianos' en el partido 6 - 0 Deportivo de Trevi Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Trevi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
gamusinos babianos Alineación oficial del equipo 'gamusinos babianos' en el partido 8 - 0 Deportivo de Trevi Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Trevi' en el partido
Tiene mala suerte 7.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gamusinos babianos

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. gamusinos s'avançava en el marcador després que en Abel Grillo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 8 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de gamusinos al minut 8, que va llançar ajustat al pal en Abel Grillo. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan gamusinos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Díez de Aux des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, gamusinos va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vasil Zahariev, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rafael Rufín va acabar en una passada genial cap al jugador de gamusinos Souhaïb Chekilit, que va marcar el 5 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mats Ekenbrant, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a gamusinos.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Àngel Maria Oliver gairebé va marcar per a gamusinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vasil Zahariev per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francisco Calahorro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Souhaïb Chekilit. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Àngel Maria Oliver de gamusinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deportivo de Trevi

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deportivo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 84, però en Mădălin Utan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sietse Drilsma de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esi Farmanian de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damian Hagen.