Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989288

Amistoso (RC) 730989288 Información oficial sobre el partido 730989288 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Tarraco.F.C Alineación oficial del equipo 'Tarraco.F.C' en el partido 2 - 5 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tarraco.F.C Alineación oficial del equipo 'Tarraco.F.C' en el partido 0 - 6 HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarraco.F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Tammo van Doleweerd, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tarraco.F.C es posava per davant!
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tammo van Doleweerd va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Tarraco.F.C, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Algiukas Kašauskis de Tarraco.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del HANNIBAL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sorin 'Anníbal' Ionescu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Ferdinando Marcaccio va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de David Murua va acabar en una passada genial cap al jugador de HANNIBAL Ferdinando Marcaccio, que va marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bernardino 'El Pistolero' Vedia va augmentar l'avantatge de HANNIBAL a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bernardino 'El Pistolero' Vedia, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): HANNIBAL va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bernardino 'El Pistolero' Vedia es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Murua va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alípio Simão es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): HANNIBAL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 吴 (Wu) 廷文 (Tingwen) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.