Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988825

Amistoso (RC) 730988825 Información oficial sobre el partido 730988825 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 3 - 5 Tordell FC Alineación oficial del equipo 'Tordell FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 0 - 2 Tordell FC Alineación oficial del equipo 'Tordell FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el NFFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francisco Gravina, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Gravina entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al NFFC, un peu providencial d'en Diego Guanes va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): NFFC va augmentar la diferència quan Carlos Mario Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Xavi Mas va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Eloi Massot, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Gravina va xutar fora per a NFFC, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de NFFC Noé Hernández, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de John Bradley. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Anisio da Bouza de NFFC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Aralar Antsoategi de NFFC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Tordell FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Julio Morales de Tordell FC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Jaime Rodríguez Mazo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 61 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Emiliano Castrocaldelas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Irujo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Igotz Meka va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Emiliano Castrocaldelas de Tordell FC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Es duien 92 minuts de partit jugats quan Igotz Meka va estar a punt de posar per davant a Tordell FC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jaime Quesada va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tordell FC, John Bradley, col·locà la pilota just a les mans d'en Jaime Quesada. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Juan Luis Segovia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Tordell FC.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Tordell FC, Eloy Parada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.