Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988410

Amistoso 730988410 Información oficial sobre el partido 730988410 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido 4 - 7 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bohemian Rhapsody II Alineación oficial del equipo 'Bohemian Rhapsody II' en el partido 3 - 4 EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,0 % 41,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bohemian Rhapsody II

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Àlvar Rispa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bohemian es posava per davant 1 a 0.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bohemian s'esgargamellaven dempeus per esperonar César Flórez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 37 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mihai Bercenaru de Bohemian aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Suphi Tarhun va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Bohemian.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bohemian a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Zárate va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Salvador Pellón de Bohemian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Pellón de Bohemian va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Juan Decap va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): ESPIRITU va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Trevor Boudreau, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Javián Núñez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): ESPIRITU van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 43, quan Juan Decap va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Anastasi Capell que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Trevor Boudreau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a ESPIRITU.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): 欧阳 (Ouyang) 若晋 (Ruojin) de ESPIRITU va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 4 - 6 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Anastasi Capell va augmentar l'avantatge de ESPIRITU a 4 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Javián Núñez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Ánxel Buceta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anastasi Capell de ESPIRITU va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.