Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988334

Amistoso (RC) 730988334 Información oficial sobre el partido 730988334 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 3 - 1 Celtic Richmond Alineación oficial del equipo 'Celtic Richmond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 8 - 0 Celtic Richmond Alineación oficial del equipo 'Celtic Richmond' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinyu Force

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Medina Soriano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Guinyu es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Corsin Marti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guinyu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 86.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Guinyu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jaan Juganson va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Guinyu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaan Juganson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Luis Medina Soriano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Medina Soriano per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leider Borda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Peeters de Guinyu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Celtic Richmond

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Ángel Valdés Arango estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ain Haugas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Roberto Zamarro amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Hurritz Enatarreaga de Richmond va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.