Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988215

Amistoso (RC) 730988215 Información oficial sobre el partido 730988215 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

TerraCHá Warriors Alineación oficial del equipo 'TerraCHá Warriors' en el partido 3 - 0 Jumilla Cuarto Distrito Alineación oficial del equipo 'Jumilla Cuarto Distrito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TerraCHá Warriors Alineación oficial del equipo 'TerraCHá Warriors' en el partido 4 - 0 Jumilla Cuarto Distrito Alineación oficial del equipo 'Jumilla Cuarto Distrito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TerraCHá Warriors

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ingvar Vinkx al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al CHairegos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Walter Traversi va incrementar l'avantatge de CHairegos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): CHairegos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Lúcio Azul va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): CHairegos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ingvar Vinkx va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Ángel Chicarro.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mario Fazzardi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 14 de joc.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gabriel Plain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Gabriel Plain una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Miguel Ángel Chicarro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Ángel Chicarro al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gabriel Plain va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domigie Aguilera de CHairegos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39 de partit, Domigie Aguilera de CHairegos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Jumilla Cuarto Distrito

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Distrito va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lucjusz Koczorowski, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Distrito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Garrinaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Lucjusz Koczorowski de Distrito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.