Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987737

Amistoso 730987737 Información oficial sobre el partido 730987737 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido 6 - 0 efece F.C Alineación oficial del equipo 'efece F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido 4 - 0 efece F.C Alineación oficial del equipo 'efece F.C' en el partido
Tiene suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union atlética los mirlos

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Miguel Galian, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Thomas Louboutin va incrementar l'avantatge de atlética amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Oriol va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Als 54 minuts de joc, els nois de atlética van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Thomas Louboutin augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Álvaro Mosqueda de atlética va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): atlética va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Thomas Louboutin. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miguel Galian va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Byung-Kwon Bae, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Hermenegil Miravitllas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hermenegil Miravitllas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Zurbano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidre Condomina de atlética va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

efece F.C