Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987589

Copa 730987589 Información oficial sobre el partido 730987589 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 2 - 4 Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palmeras team Alineación oficial del equipo 'Palmeras team' en el partido 4 - 1 Ciscoin FC Alineación oficial del equipo 'Ciscoin FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeras team

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 16, Davide Martella va pentinar un córner cap al segon pal que Jyrki Solja va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Henke Billbom, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Palmeras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jani Mielty. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Davide Martella es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amjad Yavarzadeh va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Moisés Laborde Barreres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Palmeras Thorsten Lewalter quasi va assolir l'empat al minut 66 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kamil Dragon de Palmeras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ciscoin FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Ciscoin van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rafał Bonik va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Ciscoin va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 43, quan Lester Erickson, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): En Soriano Canseco donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 57 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mario Bodentien va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Pedro Del Huerto sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lester Erickson va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafał Bonik, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mario Bodentien es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.