Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987562

Copa 730987562 Información oficial sobre el partido 730987562 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Lapuerta FC Alineación oficial del equipo 'Lapuerta FC' en el partido 1 - 4 Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lapuerta FC Alineación oficial del equipo 'Lapuerta FC' en el partido 1 - 3 Nibelheim.C.F. Alineación oficial del equipo 'Nibelheim.C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lapuerta FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Mihkel Maiberg, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Lapuerta va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Wael Ata va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Wael Ata gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roberto Iruin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lapuerta Wael Ata quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enzo Granato després que el jugador de Lapuerta li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Nibelheim.C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Bustillo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nibelheim.C.F., Juan Alfonso Cano, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Miiro Tukiainen va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 40. 1 - 2 per a Nibelheim.C.F..
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Eleodoro Cancino va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Lutero Brighenti va augmentar l'avantatge de Nibelheim.C.F. a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Miiro Tukiainen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 36, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sergio Bustillo es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Alfonso Cano després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ricardo Lasalde va poder desviar-lo a córner.