Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987561

Copa 730987561 Información oficial sobre el partido 730987561 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido 6 - 0 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Charlytos Alineación oficial del equipo 'Charlytos' en el partido 7 - 0 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlytos

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Jean-Mathieu Pennec va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Charlytos.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Mauri Pentinmikko va incrementar l'avantatge de Charlytos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mauri Pentinmikko es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Charlytos va aconseguir el 4 - 0 quan Yachin Rigger va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 61 una excel·lent centrada de Yuriy Machkov va arribar a Jean-Mathieu Pennec, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Pablo Andrés Luna va augmentar l'avantatge de Charlytos a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Torrecillas al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Andrés Luna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jusèp Tous de Charlytos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stars Of Fantasy