Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987544

Copa 730987544 Información oficial sobre el partido 730987544 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 3 - 2 REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 4 - 2 REAL JAEN C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL JAEN C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oropesa VsT

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Cucs s'esgargamellaven dempeus per esperonar Virgilio Innocenzi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Cucs va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 50 Lennart Heynckes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Cucs va aconseguir el 3 - 1 quan Óscar Zumel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Óscar Zumel quasi empata el partit al minut 32, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Óscar Zumel va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dániel Horti, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adolf Vomastek.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Prudencio Lorena de Cucs es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

REAL JAEN C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan Catulo Gavín va posar els visitants REAL JAEN per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Juan José Cotarelo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per REAL JAEN en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del REAL JAEN que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Pidamunt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Femenias de REAL JAEN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.