Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987538

Copa 730987538 Información oficial sobre el partido 730987538 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 2 - 5 PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 2 - 2 PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Badboys van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Apolo Orquín en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 84 minuts de joc, Suso Buendía, corrent com un esperitat, superà primer Stéphane Philippe per velocitat, i després el porter posant el 2 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Lucas Canalejas va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Servando Anaia de Badboys es va guanyar la targeta groga merescudament.

PSV eteranos

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de eteranos Gayo Castellblanch va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan David Castells va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Soroor Al-Zaabi va augmentar l'avantatge de eteranos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Mohd bin Osin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 1 - 4 per a eteranos.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 79, en David Castells del eteranos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Federico Galiè que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Salvador Pont Delgado. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd bin Osin de eteranos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.