Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730986576

Amistoso 730986576 Información oficial sobre el partido 730986576 en Hattrick

16.04.2024 18:15:00

Sterntaler Königsbrunn Alineación oficial del equipo 'Sterntaler Königsbrunn' en el partido 2 - 5 ten and a half player Alineación oficial del equipo 'ten and a half player' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sterntaler Königsbrunn Alineación oficial del equipo 'Sterntaler Königsbrunn' en el partido 1 - 3 ten and a half player Alineación oficial del equipo 'ten and a half player' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sterntaler Königsbrunn

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bodo Hischer va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 30, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del KöBrunn, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, KöBrunn aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ole Hutsch va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bodo Hischer va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Ole Hutsch del KöBrunn ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Phillipp Blasi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

ten and a half player

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): En Danilo Aleksijević conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de taalp va ser finalitzada des de l'esquerra per Fritz-Volker Küchmeister al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Fritjof Herkströter va acabar en una passada genial cap al jugador de taalp Danilo Aleksijević , que va marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a taalp augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Denis Sinyakov es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 90, taalp va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thorsten Ulfa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Danilo Aleksijević , fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Fritjof Herkströter va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.