Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730986509

Amistoso 730986509 Información oficial sobre el partido 730986509 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido 1 - 3 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido 1 - 4 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Delicias

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Yishai Gadassi facilitava les coses al Delicias amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Marcelo González marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Clarence van Hoogendorp que va xutar a fora per molt poc.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marcelo González va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Severino Teodoro va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcelo González de Delicias amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Suevos

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pedro Ceta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Francesc Benavent va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Valgjin Tase, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, un refús desafortunat de Massimo Bläser, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Severino Teodoro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesc Benavent va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Severino Teodoro després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Massimo Bläser va poder desviar-lo a córner.