Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730984368

Amistoso 730984368 Información oficial sobre el partido 730984368 en Hattrick

10.04.2024 17:50:00

Ziomki Spod Bloku 2 Alineación oficial del equipo 'Ziomki Spod Bloku 2' en el partido 0 - 3 Ziomki Spod Bloku Alineación oficial del equipo 'Ziomki Spod Bloku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ziomki Spod Bloku 2 Alineación oficial del equipo 'Ziomki Spod Bloku 2' en el partido 2 - 2 Ziomki Spod Bloku Alineación oficial del equipo 'Ziomki Spod Bloku' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziomki Spod Bloku 2

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Heimrich Kirchderne quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ziomki1 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Felipe Agustín Fonfría, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Salvador Anda de Ziomki1 va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Ziomki Spod Bloku

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ziomki1. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stephan Zerbini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ziomki2 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Cassio Milana va augmentar l'avantatge de Ziomki2 a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Piotr Jakubus de Ziomki2 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ludomił Bednarek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): El Ziomki2 va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 6 amb un llançament de falta perillós. En Piotr Jakubus però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Jacek Błaszczuk va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Piotr Jakubus que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Piotr Jakubus de Ziomki2 no va ser gol per ben poc.