Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730984348

Amistoso 730984348 Información oficial sobre el partido 730984348 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido 0 - 5 Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oimbra F.C. Alineación oficial del equipo 'Oimbra F.C.' en el partido 0 - 2 Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oimbra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Oimbra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcelo Grossmann, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Isidro Canosa de Oimbra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Schwertl de Oimbra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Inácio Macaúbas.

Steaua éh zin gas

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Anco Lambooij arribés a peus de Tanor Sall, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Steaua el 0 - 1.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Ngouri Sissoko va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 8, i va fer pujar el 0 - 2 per a Steaua.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Saktash Elkeev no va poder aturar Tanor Sall de Steaua, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 24 el 0 - 3.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Steaua va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raül Capell.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Angelo Wetzl va anar directament als peus de Raül Capell que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Sankoun Tandjigora quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Avelino Vilela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Raül Capell al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tanor Sall. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.