Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983368

Amistoso (Int.) 730983368 Información oficial sobre el partido 730983368 en Hattrick

11.04.2024 00:30:00

La Tribu Charrua Alineación oficial del equipo 'La Tribu Charrua' en el partido 5 - 0 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
La Tribu Charrua Alineación oficial del equipo 'La Tribu Charrua' en el partido 7 - 0 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
Tiene mala suerte 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Tribu Charrua

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Charrua contenien la respiració mentre en Matteo Senes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Charrua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Gervasio Martínez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 0 s'ha de veure repetit: en Henk-Jan Beudeker de Charrua va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Werner Mauderode, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En José Gervasio Martínez de Charrua va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CampNou_Passio. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Wingershausen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Charrua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Charrua sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matteo Senes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ezequiel Méndez va rematar alt.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Werner Mauderode de Charrua va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Ezequiel Méndez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CampNou_Passio

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Primitivo Calvo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Velazquez va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felip Puig de CampNou_Passio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.