Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983294

Amistoso 730983294 Información oficial sobre el partido 730983294 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 4 - 0 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico de Xerez Alineación oficial del equipo 'Atletico de Xerez' en el partido 1 - 1 Los leones màs feroces Alineación oficial del equipo 'Los leones màs feroces' en el partido
Tiene bastante suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Xerez

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): César Vasconcelos no va poder aturar Hugo Montenay de Atletico, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 30 el 1 - 0.
  • 136 Minuto 38 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de José Egoabil va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ronylson Silveira se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 0 al minut 38 per a Atletico.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marko Schlossers va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mateusz Kucąb de Atletico es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Javier Lucas del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Atletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marko Schlossers, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Ronylson Silveira va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Hugo Montenay gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Los leones màs feroces

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): feroces va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Paco Igoa es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Jorge Juan Henche va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Raül Ginestà.