Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983150

Amistoso (Int.) 730983150 Información oficial sobre el partido 730983150 en Hattrick

10.04.2024 17:55:00

Red Chilli Krotoszyn Alineación oficial del equipo 'Red Chilli Krotoszyn' en el partido 2 - 3 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Chilli Krotoszyn Alineación oficial del equipo 'Red Chilli Krotoszyn' en el partido 4 - 1 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Chilli Krotoszyn

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Eutímio Araújo Dias s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jefferson López ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Krotoszyn es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Krotoszyn van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jefferson López, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Jefferson López de Krotoszyn va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Krotoszyn va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jefferson López en un 1 contra 1 amb el porter Arturo Baladrón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Rafał Kusztela va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Krotoszyn enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Canaletes FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 21 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Sandro Zambrana al minut 21 va permetre a Canaletes prendre avantatge per 0 - 1.
  • 164 Minuto 60 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Sandro Zambrana va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Quan passaven 71 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Canaletes. En Sandro Zambrana va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.