Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983103

Amistoso (Int.) 730983103 Información oficial sobre el partido 730983103 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Real Unidad Alineación oficial del equipo 'Real Unidad' en el partido 3 - 1 atletico montegnacco Alineación oficial del equipo 'atletico montegnacco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Unidad Alineación oficial del equipo 'Real Unidad' en el partido 2 - 0 atletico montegnacco Alineación oficial del equipo 'atletico montegnacco' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Unidad

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Felipe Piernagorda, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Cosmin Marcu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Unidad, Elano Novoa, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Elano Novoa va incrementar l'avantatge de Unidad amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis María Berdejo de Unidad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elano Novoa.

atletico montegnacco

Goles Goles

  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): montegnacco va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Eddie McManus.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): montegnacco van sortir al contraatac al minut 29, però Štěpán Vočka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Ryszard Listopad va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Xeno Herdle va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.