Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983043

Amistoso 730983043 Información oficial sobre el partido 730983043 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Interinos CF Alineación oficial del equipo 'Interinos CF' en el partido 3 - 2 Los Danddys del Puerto Alineación oficial del equipo 'Los Danddys del Puerto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Interinos CF Alineación oficial del equipo 'Interinos CF' en el partido 2 - 1 Los Danddys del Puerto Alineación oficial del equipo 'Los Danddys del Puerto' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Interinos CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Juan Castañera de Interinos, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Reinhold Sellers de Interinos aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Klaus Rogan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Interinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Henri Lääkkölä gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Szilveszter Gorell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 56, un contraatac del Interinos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Reinhold Sellers perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Interinos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 64, quan Henri Lääkkölä va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Juan Castañera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Los Danddys del Puerto

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 37 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Gionata Segatti.
  • 160 Minuto 48 (Gol de falta): Al minut 48 del partit, Gionata Segatti va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mario Tornincasa va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Gionata Segatti de Danddys, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Bogdan Petricele va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Solano de Danddys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Štefan Krisztin de Danddys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Solano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.