Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730982481

Amistoso 730982481 Información oficial sobre el partido 730982481 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 7 - 0 Alge Alineación oficial del equipo 'Alge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 3 - 0 Alge Alineación oficial del equipo 'Alge' en el partido
Tiene mucha potra 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polgas Coin

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Polgas va ser Arne Balitchev.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Pablo González Ríos va augmentar l'avantatge de Polgas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Polgas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abdellatif Rahil des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Arne Balitchev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Polgas, un peu providencial d'en 司空 (Sikong) 博祥 (Boxiang) va situar el 4-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Saber Jbouri va incrementar l'avantatge de Polgas amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Jesús Ángel Montalvo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Polgas va aconseguir el 7 - 0 quan Pablo González Ríos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Polgas, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En 司空 (Sikong) 博祥 (Boxiang) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Alge

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 51, quan un error defensiu va deixar Fausto Debrul completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eustasio Dorcas de Alge la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.