Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730982253

Amistoso (Int., RC) 730982253 Información oficial sobre el partido 730982253 en Hattrick

10.04.2024 18:05:00

Real Osieka Alineación oficial del equipo 'Real Osieka' en el partido 3 - 4 KFC Schoonbroek Alineación oficial del equipo 'KFC Schoonbroek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Osieka Alineación oficial del equipo 'Real Osieka' en el partido 1 - 2 KFC Schoonbroek Alineación oficial del equipo 'KFC Schoonbroek' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Osieka

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Włodzimierz Skrzypkowski va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jörgen Grünhöker va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Maxi-Julian Krille va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Czesław Tuzek del Osieka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jarosław Siekierski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Czesław Tuzek va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): En Jörgen Grünhöker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Osieka se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Osieka va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Włodzimierz Skrzypkowski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maxi-Julian Krille.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Czesław Tuzek.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Michel Perrin de Osieka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Osieka Janusz Pewny, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Maxi-Julian Krille. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Osieka, Mateusz Ruśniak, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Włodzimierz Skrzypkowski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Osieka Remigiusz Skowron va intentar enganyar Maxi-Julian Krille amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jarosław Siekierski de Osieka anava molt fort i col·locat però Maxi-Julian Krille no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.

KFC Schoonbroek

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Osieka. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vittorio Triuzzi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Schoonbroek es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Schoonbroek va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adam Sieczko va desviar el xut final de Franco Pogliaghi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yohann Martin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Rahav Ben-Shushan va estar a punt de posar per davant a Schoonbroek amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adam Sieczko va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Waldemar Neef que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Schoonbroek que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Károly Tordai, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 99 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Schoonbroek a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Walter Hugo Willka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Schoonbroek, Maxi-Julian Krille, col·locà la pilota just a les mans d'en Janusz Pewny. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Johan Iriarte va clavar el 2 - 2 per a Schoonbroek amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Schoonbroek Yohann Martin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Janusz Pewny es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Vittorio Triuzzi va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Schoonbroek a la tanda de penals: 3 - 4!