Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730981012

Amistoso (Int., RC) 730981012 Información oficial sobre el partido 730981012 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 1 - 5 Forzaaa Lazio Alineación oficial del equipo 'Forzaaa Lazio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Osetas C.F. Alineación oficial del equipo 'Osetas C.F.' en el partido 3 - 1 Forzaaa Lazio Alineación oficial del equipo 'Forzaaa Lazio' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osetas C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Óscar Canela, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Osetas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Jordi Catafal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Arià Bonsoms va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Osetas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Arià Bonsoms va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Javier Molins, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Arià Bonsoms quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Jacobo Tartas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Forzaaa Lazio

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Forzaaa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 27, quan Danilo Mercatili, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Danilo Mercatili va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 38 de joc. Gianluigi Foti es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Gianluigi Foti va augmentar l'avantatge de Forzaaa a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arturo Lanzoni va augmentar l'avantatge de Forzaaa a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Domenico Lamoratta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 5 per a Forzaaa.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 José Platero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alessandro Stefano Teggi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Forzaaa van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Giuseppe Francioso no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Forzaaa van sortir al contraatac al minut 88, però Domenico Lamoratta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arturo Lanzoni.