Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980812

Amistoso (Int.) 730980812 Información oficial sobre el partido 730980812 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 5 - 1 UeberAlles Alineación oficial del equipo 'UeberAlles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 2 - 0 UeberAlles Alineación oficial del equipo 'UeberAlles' en el partido
Tiene bastante suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Pulgosos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Mirko Andretta va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 136 Minuto 5 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Alexei Pădureanu s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Refik Khodko, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Mirko Andretta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Refik Khodko, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Pulgosos.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del Pulgosos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Refik Khodko, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mirko Andretta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Pulgosos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mirko Andretta, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

UeberAlles

Goles Goles

  • 153 Minuto 16 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, UeberAlles seguien lluitant fins al final. Al minut 16, fruit d'aquests esforços, Alexei Pădureanu va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): UeberAlles va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Maciej Setla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 49, quan un error defensiu va deixar Cătălin Perşinaru completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.