Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980665

Amistoso 730980665 Información oficial sobre el partido 730980665 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

vicios Alineación oficial del equipo 'vicios' en el partido 4 - 1 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
vicios Alineación oficial del equipo 'vicios' en el partido 7 - 4 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,2 % 12,6 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vicios

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Johnny Wallbrecht, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Matt Banwell de vicios, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Matt Banwell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a vicios.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Theo Pruijssen va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Edmondo Cirinnà, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnny Wallbrecht de vicios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Lapo Presciutti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Otto Halbinger va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Lapo Presciutti aquest no va estar a l'altura.
  • 225 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Raymundo Baillo va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Otto Halbinger ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Otto Halbinger de Bayern va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.