Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980265

Amistoso (Int.) 730980265 Información oficial sobre el partido 730980265 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

fc professeur moriarty Alineación oficial del equipo 'fc professeur moriarty' en el partido 3 - 0 SPFC Jaguars Alineación oficial del equipo 'SPFC Jaguars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc professeur moriarty Alineación oficial del equipo 'fc professeur moriarty' en el partido 2 - 0 SPFC Jaguars Alineación oficial del equipo 'SPFC Jaguars' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc professeur moriarty

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de 哈桑江 (Hassanjan) 吐尼亚孜 (Tuniyaz) la va rematar Maxime Morin amb una magnífica volea que va fer pujar per a professeur el 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de professeur va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Maxime Morin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Angelo Iotti de professeur va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): professeur va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Angelo Iotti en un 1 contra 1 amb el porter Pavel Podařil, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Antoine Clerc gairebé va marcar per a professeur des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pavel Podařil al minut 55 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gino Radivo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaroslav Melša de professeur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SPFC Jaguars

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dalibor Maganić quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Jaguars va anar a parar a la dreta de l'atac on en Frankie Geli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.