Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980051

Amistoso (Int., RC) 730980051 Información oficial sobre el partido 730980051 en Hattrick

10.04.2024 18:05:00

Legiony Wrocław Alineación oficial del equipo 'Legiony Wrocław' en el partido 5 - 2 WhodatPar Alineación oficial del equipo 'WhodatPar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Legiony Wrocław Alineación oficial del equipo 'Legiony Wrocław' en el partido 5 - 0 WhodatPar Alineación oficial del equipo 'WhodatPar' en el partido
Tiene un resultado normal 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legiony Wrocław

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Celalettin Maksum facilitava les coses al Legiony amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va premiar Legiony amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Andrzej Galimski va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Andrzej Galimski va augmentar l'avantatge de Legiony a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Legiony va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adam Dyga des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, Legiony va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andrzej Galimski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Celalettin Maksum va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Legiony.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Legiony Stanisław Rompca quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adam Dyga l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ludwik Wrzawiec de Legiony va intentar batre la porteria rival al minut 39 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Remigiusz Forystek gairebé va marcar per a Legiony des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Celalettin Maksum de Legiony es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Remigiusz Forystek de Legiony va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

WhodatPar

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adriano Pfäuti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 89 i semblava que WhodatPar desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ariel Eduardo Del Favero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 2 per als visitants.