Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979515

Amistoso (Int., RC) 730979515 Información oficial sobre el partido 730979515 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

Blauwzwarte Konijnen Alineación oficial del equipo 'Blauwzwarte Konijnen' en el partido 1 - 8 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Blauwzwarte Konijnen Alineación oficial del equipo 'Blauwzwarte Konijnen' en el partido 0 - 7 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blauwzwarte Konijnen

Goles Goles

  • 125 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Richard Aymie va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 7.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vasco Marin va anar directament als peus de Richard Aymie que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 8.

TTTT

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Alessandro Chiani va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Andrey Raychev, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Wiktor Komenda de TTTT va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alessandro Chiani de TTTT l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 17 de partit.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al 22 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TTTT augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gino Deghenghi es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Todor Sandov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 5 per a TTTT.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wiktor Komenda va augmentar l'avantatge de TTTT a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a TTTT l'avantatge per 0 - 8. Eldvinas Jakubaitis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Todor Sandov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de TTTT, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Gino Deghenghi va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eldvinas Jakubaitis.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrey Raychev de TTTT es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Todor Sandov de TTTT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.