Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979074

Amistoso 730979074 Información oficial sobre el partido 730979074 en Hattrick

10.04.2024 16:30:00

FC Flyvende Anakonda Alineación oficial del equipo 'FC Flyvende Anakonda' en el partido 5 - 1 CH Butterfly Alineación oficial del equipo 'CH Butterfly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Flyvende Anakonda Alineación oficial del equipo 'FC Flyvende Anakonda' en el partido 3 - 0 CH Butterfly Alineación oficial del equipo 'CH Butterfly' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Flyvende Anakonda

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Petri Kyllönen va donar a Anakonda un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Arbi Naceur entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Anakonda, un peu providencial d'en Cristian Mununar va situar el 2-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Anakonda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arbi Naceur progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabrici Millà va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Fabrici Millà de Anakonda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fabrici Millà va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

CH Butterfly

Goles Goles

  • 150 Minuto 56 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Butterfly sembla que dona bons resultats perquè al minut 56, Binde van der Pers va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Butterfly creava perill des de la dreta al minut 33, però en Mahmoud Labib, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Arnold Frei desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 290 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Arnold Frei va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Butterfly va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stefano Rosoni, però el porter rival va fer una gran aturada.