Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978056

Amistoso 730978056 Información oficial sobre el partido 730978056 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Vilagarciano88 Alineación oficial del equipo 'Vilagarciano88' en el partido 0 - 5 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vilagarciano88 Alineación oficial del equipo 'Vilagarciano88' en el partido 3 - 3 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilagarciano88

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Teodor Paraipan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vilagarciano88.
  • 203 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Santiago Cuaga i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vilagarciano88, però el xut de David Valero Ríos va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Vilagarciano88 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que Santiago Cuaga no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Bar Alegre

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Alegre eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 10, Klemen Forštner va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alegre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Ezaval va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Friedrich Marino va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Friedrich Marino, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juho Forsberg de Alegre l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Olimpio Xordo després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iván Joli va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Olimpio Xordo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iván Joli, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Farzad Farzanepour de Alegre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Abreu de Alegre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.