Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977286

Amistoso (Int.) 730977286 Información oficial sobre el partido 730977286 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 4 - 2 Real Cervo 2023 Alineación oficial del equipo 'Real Cervo 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 5 - 0 Real Cervo 2023 Alineación oficial del equipo 'Real Cervo 2023' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirules FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Pirules, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Egor Panshin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Pirules va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Egor Panshin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Pirules va augmentar la diferència quan José Miguel Navarro Malta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Vittorio Dinger va incrementar l'avantatge de Pirules amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Vittorio Dinger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Valerio Bardolet va entorpir al marcador d'en José Miguel Navarro Malta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pau Thió va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Chandra Ghising al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Egor Panshin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egor Panshin de Pirules la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Cervo 2023

Goles Goles

  • 106 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Hari Prasad Kumar sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 50 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cervo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mahes Padhyay va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Anthony Valke va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Botond Juhász no es va rendir i va fer unes grans aturades.