Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977103

Amistoso 730977103 Información oficial sobre el partido 730977103 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido 2 - 3 forzaBlanquiazul Alineación oficial del equipo 'forzaBlanquiazul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.F. Ribera Alineación oficial del equipo 'C.F. Ribera' en el partido 1 - 8 forzaBlanquiazul Alineación oficial del equipo 'forzaBlanquiazul' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Ribera

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Yassine Moulaye va acabar en una passada genial cap al jugador de Ribera Juan de Mora, que va marcar el 1 - 1.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Ribera va acabar amb la pilota als peus de Eduardo Rivas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Paulín Sierra Márquez era fer passades de llarga distància. Al minut 76 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Manuel Payén però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Manuel Payén des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

forzaBlanquiazul

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Janusz Borys donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a forzaBlanquiazul prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Krzysztof Wleklik.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, forzaBlanquiazul va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Ortiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Krzysztof Wleklik hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Peter Hjertdahl havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Peter Hjertdahl va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darek Suszek de forzaBlanquiazul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.