Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976986

Amistoso (Int., RC) 730976986 Información oficial sobre el partido 730976986 en Hattrick

10.04.2024 22:00:00

Nódoa Alineación oficial del equipo 'Nódoa' en el partido 5 - 2 November Rains Alineación oficial del equipo 'November Rains' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nódoa Alineación oficial del equipo 'Nódoa' en el partido 2 - 3 November Rains Alineación oficial del equipo 'November Rains' en el partido
Tiene bastante suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,4 % 53,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nódoa

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Afonso Patuleia de Nodoa, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Afonso Patuleia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El Nodoa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sauro Temporin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 71 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Luciano Gabriel Baygorria va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Samuel Santos Pinto se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 4 - 2 al minut 71 per a Nodoa.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Nodoa i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 72 minuts de joc. Mentre en Valdemar Freire el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

November Rains

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Battista Ratti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, November va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Taha Tuhami va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Stefan Cederskär va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Elias Dehalleux va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Elias Dehalleux quasi redueix la diferència al marcador al minut 54, però una gran estirada d'en Alcino Leitão va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Toko Biduase va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 90.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zefos Tavanopoulos de November es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toko Biduase de November amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Battista Ratti.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Blagoj Nonev de November la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luciano Gabriel Baygorria de November va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.