Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976890

Amistoso (Int., RC) 730976890 Información oficial sobre el partido 730976890 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

PAE Apollon Pontou Alineación oficial del equipo 'PAE Apollon Pontou' en el partido 0 - 3 Nuevo Getafe Alineación oficial del equipo 'Nuevo Getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
PAE Apollon Pontou Alineación oficial del equipo 'PAE Apollon Pontou' en el partido 0 - 7 Nuevo Getafe Alineación oficial del equipo 'Nuevo Getafe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PAE Apollon Pontou

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 49 amb una falta ben llançada per en Pantelakis Egnatiadis, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Nuevo Getafe

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Samuele Jacob va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Samuele Jacob va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Getafe.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Getafe l'avantatge per 0 - 3. Şerban Dăian en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Samuele Jacob, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Samuele Jacob va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Josep Arnau Mascaró de Getafe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.