Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976757

Amistoso 730976757 Información oficial sobre el partido 730976757 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido 5 - 1 Polona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Polona Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rauron Team Alineación oficial del equipo 'Rauron Team' en el partido 3 - 0 Polona Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Polona Athletic Club' en el partido
Tiene suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rauron Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Rauron s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gian Carlo Micale que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Rauron s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Gian Carlo Micale per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Rauron i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 24 minuts de joc. Mentre en Gian Carlo Micale el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Amiran Brod de Rauron va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Gian Carlo Micale va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 77 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Amiran Brod va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Chandler Matte rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Amiran Brod, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Ramírez de Rauron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Polona Athletic Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gergely Minarik que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Auguste Biquet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ronaldo Carlos Soares de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Auguste Biquet.