Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976457

Amistoso 730976457 Información oficial sobre el partido 730976457 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Sancocho Alineación oficial del equipo 'Sancocho' en el partido 6 - 3 Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sancocho Alineación oficial del equipo 'Sancocho' en el partido 2 - 0 Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido
Tiene mucha potra 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sancocho

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Sancocho aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ettore Testi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Henrique Cornu es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jesús Quadra-Salcedo de Sancocho va aconseguir igualar el partit al minut 74, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Sancocho va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 76 Francisco Manuel Ross va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Faust Vallcaneras la va rematar David Salvado amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sancocho el 5 - 3.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Sancocho al minut 81, que va llançar ajustat al pal en Francisco Manuel Ross. 6 - 3 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Ettore Testi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Francisco Manuel Ross del Sancocho ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Sancocho va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wedson Costa Silva en un 1 contra 1 amb el porter Bento Lobato, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Sancocho per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Manuel Ross, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Salvado de Sancocho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Non vale furar

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): furar sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Carlos Subirats va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 43 minuts quan Rastislav Čutora va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a furar.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Kordian Mański va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de furar, Pepe Canet, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Subirats va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Clinton Lyon aquest no va estar a l'altura.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 82 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Danail Kúnev amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Rastislav Čutora de furar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.