Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730975833

Amistoso 730975833 Información oficial sobre el partido 730975833 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Jamaelinha U.D. Alineación oficial del equipo 'Jamaelinha U.D.' en el partido 1 - 2 Mondaka FC Alineación oficial del equipo 'Mondaka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jamaelinha U.D. Alineación oficial del equipo 'Jamaelinha U.D.' en el partido 1 - 1 Mondaka FC Alineación oficial del equipo 'Mondaka FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jamaelinha U.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Jamaelinha. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Aridami Viegas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Lugo.

Mondaka FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Mondaka Bogdan-Lucian Iordache va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Valdi Ríkharðsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mondaka a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Giuseppe Biagiotti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thodoris Kouretas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thodoris Kouretas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Belcho Petrov es va comportar com un juvenil al minut 55 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mondaka va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bogdan-Lucian Iordache, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Rodríguez Aznar va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerhard Kreiner de Mondaka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.