Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730975258

Amistoso (Int.) 730975258 Información oficial sobre el partido 730975258 en Hattrick

11.04.2024 00:00:00

LALEJANDRAO STARS Alineación oficial del equipo 'LALEJANDRAO STARS' en el partido 3 - 0 HARLEM Globtroters Alineación oficial del equipo 'HARLEM Globtroters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LALEJANDRAO STARS Alineación oficial del equipo 'LALEJANDRAO STARS' en el partido 5 - 0 HARLEM Globtroters Alineación oficial del equipo 'HARLEM Globtroters' en el partido
Tiene mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LALEJANDRAO STARS

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LALEJANDRAO. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Andrigo Magalhães xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Manuel Smolik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LALEJANDRAO a 3 - 0. Jean-Pierre Blanchard va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Oskar Linnerud va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mosè Malpede va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Mosè Malpede una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Erol Öncüer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mosè Malpede estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manuel Smolik, als 74 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salésio Pires per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Erol Öncüer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jean-Pierre Blanchard, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Jean-Pierre Blanchard es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

HARLEM Globtroters

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fryderyk Jagiełło de Globtroters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.