Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730974489

Amistoso (Int., RC) 730974489 Información oficial sobre el partido 730974489 en Hattrick

10.04.2024 20:45:00

Orri Club 3 Alineación oficial del equipo 'Orri Club 3' en el partido 7 - 3 atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Orri Club 3 Alineación oficial del equipo 'Orri Club 3' en el partido 6 - 1 atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orri Club 3

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Muni Bjarnason va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Orri, Knud Tausen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Orri va augmentar la diferència quan Mattias Myr no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alexandre de Carvalho, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alexandre de Carvalho ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Orri es posava per davant 4 a 3.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Orri va aconseguir el 5 - 3 quan Emin Mehmet Aliyev va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Orri i així augmentar el marcador a 6 - 3 als 72 minuts de joc. Mentre en Emile Avondale el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexandre de Carvalho va aprofitar per marcar el 7 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Alexandre de Carvalho gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roméo Moreau va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Hossein Mussawi gairebé va marcar per a Orri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sigurbjörn Pálsson de Orri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

atilano team

Goles Goles

  • 152 Minuto 15 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular 叶 (Ye) 士财 (Shicai) de atilano després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Yves Nkulukuta que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El atilano era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pelayo García Arrafán va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Carlos Andrés Usme quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El atilano creava perill des de la dreta al minut 22, però en Walter Boschmaier, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sai Paniagua desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Andrés Usme de atilano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.