Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730974108

Amistoso 730974108 Información oficial sobre el partido 730974108 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 2 - 3 Nokeon C.D. Alineación oficial del equipo 'Nokeon C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
st.pauli hools Alineación oficial del equipo 'st.pauli hools' en el partido 1 - 2 Nokeon C.D. Alineación oficial del equipo 'Nokeon C.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

st.pauli hools

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sergi Capella no va poder aturar Gerald de Wagt de st.pauli, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 13 el 1 - 0.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): st.pauli prenia la batuta de l'encontre al minut 69, quan en Rodrigo Sanz Escribano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gerald de Wagt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Mihai Câşlaru va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de st.pauli se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaroslav Balga va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Laércio Arco Verde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gerald de Wagt va intentar anar-se'n per velocitat al minut 44 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Venet.

Nokeon C.D.

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Esen Tugolbayev va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 80, quan Rafa Sánchez Paniagua va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Wendert Cattrysse va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Nokeon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Miroslav Bulejko va quedar-se sol davant el porter Edmundo Izaza, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zafer Estelli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Fernando Gaona quasi aconsegueix empatar per Nokeon al minut 77, però Edmundo Izaza va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.