Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730972554

Amistoso (Int., RC) 730972554 Información oficial sobre el partido 730972554 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 5 - 3 Lokomotiv Sczlask Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Sczlask' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Rapid Illo Alineación oficial del equipo 'Rapid Illo' en el partido 3 - 5 Lokomotiv Sczlask Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Sczlask' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,7 % 59,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Illo

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 20 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Luis Calo llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Eugenio Veigas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Ondino Launders va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rapid contenien la respiració mentre en Carlos Echevarriabengoa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rapid a 5 - 3. Piper Berzas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Eugenio Veigas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rapid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Tarenaldo Llorente quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Baudelio Galán estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Piper Berzas, als 84 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Baudelio Galán de Rapid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lokomotiv Sczlask

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Petu Nummijärvi de Lokomotiv va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lokomotiv van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Davyd Salagin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ferenc Unyatyinszki quedar desmarcat i marcar per a Lokomotiv al minut 79. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ricardo Miguel Arnaud que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Jānis Vāpa, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Boris Petkov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de León Belmar, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Petu Nummijärvi de Lokomotiv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.