Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970325

Amistoso (Int., RC) 730970325 Información oficial sobre el partido 730970325 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 0 - 1 Mátraballa FC Alineación oficial del equipo 'Mátraballa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Septem_Fratres F.C. Alineación oficial del equipo 'Septem_Fratres F.C.' en el partido 2 - 1 Mátraballa FC Alineación oficial del equipo 'Mátraballa FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Septem_Fratres F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexis Fachineiro va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Michał Polakowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xeraldo Ardid va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Septem_Fratres sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Mir López, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Alexis Fachineiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Septem_Fratres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Ander Pérez Puig quasi empata el partit per a Septem_Fratres, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Mátraballa FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Liu Yao Shi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 72 de joc. Okan Alagün es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): El Mátraballa va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 39 amb un llançament de falta perillós. En Hossein Yaseen però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Hossein Yaseen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.