Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730970251

Amistoso (Int.) 730970251 Información oficial sobre el partido 730970251 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 3 - 1 Grande Potato Alineación oficial del equipo 'Grande Potato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 4 - 0 Grande Potato Alineación oficial del equipo 'Grande Potato' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esede Compostela

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Compostela va agafar avantatge al minut 26 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Walter Mendonca fent així el 1 - 0.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Corria el minut 81, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Compostela s'avançava en el marcador després que en Walter Mendonca xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Compostela pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Sánchez va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Compostela va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Florentino Cuesta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sisu Salmelin.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Compostela ho intentava per la dreta per mitjà de Lucas Cañete, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Felipe Sánchez va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Felipe Sánchez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Walter Mendonca de Compostela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grande Potato

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 36 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jon-Erik Tokola marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pottu va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yousef 'Sonni' Dabaja va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jon-Erik Tokola de Pottu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.