Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730969134

Amistoso (Int., RC) 730969134 Información oficial sobre el partido 730969134 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 9 - 8 SibHunters Alineación oficial del equipo 'SibHunters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 5 - 4 SibHunters Alineación oficial del equipo 'SibHunters' en el partido
Tiene mucha potra 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Borras va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josep Frasquet, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Borras eren letals, i Josep Frasquet va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Netos Zoumis de Borras va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 70 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antonio Chico llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 del partit, el jugador Ivan Botev de Borras va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 5 - 5.
  • 185 Minuto 94 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 94 minuts, el tirador de faltes del Borras va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Francisco Palacios, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 5 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Borras prenia la batuta de l'encontre al minut 101, quan en José Francisco Palacios va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 7 - 6 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Chico va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Borras Jean-Noël Rault, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Andrey Larinskiy. El marcador continuava 7 - 7.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Chico de Borras va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Dirk Perregaux de Borras va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 8.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Borras, José Francisco Palacios, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrey Larinskiy. El marcador: 7 - 8.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Netos Zoumis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Borras Jindřich Solanský no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andrey Larinskiy es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.

SibHunters

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alexey Dmitrichenko quedar desmarcat i marcar per a Hunt al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Lesley Finnema que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Alexey Dmitrichenko va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-3.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 72 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Siencyn Alford marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En David Toftegaard donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 4 - 5.
  • 107 Minuto 100 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lesley Finnema va aconseguir per a Hunt el 6 - 6 al minut 100, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 161 Minuto 103 (Gol por el centro): Als 103 minuts de partit, Vítězslav Žďárek de Hunt va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 7 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vítězslav Žďárek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Hunt va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Alexey Dmitrichenko va quedar-se sol davant el porter Bakan Gaye, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Alexey Dmitrichenko va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bakan Gaye, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Vítězslav Žďárek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexey Dmitrichenko de Hunt es va emportar una amonestació al minut 102 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Simon Neguleţu de Hunt va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 8.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ed Loftus va xutar fora per a Hunt, el marcador es va quedar igual: 7 - 8, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hunt, Alexey Dmitrichenko, col·locà la pilota just a les mans d'en Bakan Gaye. El marcador: 7 - 8.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nikita Vyrupaev va xutar fora per a Hunt, el marcador es va quedar igual: 7 - 8, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Hunt, Vítězslav Žďárek, col·locà la pilota just a les mans d'en Bakan Gaye. El marcador: 8 - 8.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Siencyn Alford va xutar fora per a Hunt, el marcador es va quedar igual: 9 - 8, ja es veia a venir!