Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730968950

Amistoso (Int., RC) 730968950 Información oficial sobre el partido 730968950 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

FC Karujommid Alineación oficial del equipo 'FC Karujommid' en el partido 4 - 2 NasticStar Alineación oficial del equipo 'NasticStar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Karujommid Alineación oficial del equipo 'FC Karujommid' en el partido 7 - 2 NasticStar Alineación oficial del equipo 'NasticStar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Karujommid

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Karujommid va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Tibor Regős va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Michael Skořepa va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bronislav Gavrilko, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Karujommid se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 92.
  • 133 Minuto 99 (Gol por la derecha): Karujommid va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mateusz Kolenda va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Karujommid va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hans-Toby Nickenig ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Karujommid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rivo Suga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Bronislav Gavrilko va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Passaven 100 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Khamees Ameen va rematar alt.

NasticStar

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Ánxel Oneroso, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 74.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abaigar Beorburu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Marc Andreu Marcos Igualada va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Mauro Manzanares va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eddy Kosmina va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Ramón Ramos de NasticStar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.