Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730968619

Amistoso (RC) 730968619 Información oficial sobre el partido 730968619 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido 3 - 1 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido 3 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE FENIXX

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Després de 56 minuts de partit, Roberto Roca igualava per FENIXX en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Corria el minut 69, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. FENIXX s'avançava en el marcador després que en Mel Delaportella xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Bakezda Moutwakil va augmentar l'avantatge de FENIXX a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): FENIXX va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vasco Geão ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Taylan Arafat va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): FENIXX va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Taylan Arafat va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Petar Nalić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Eser Maraşlıoğlu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrei Vladimir de FENIXX es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bakezda Moutwakil de FENIXX es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cachoperrillos

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del Cachoperrillos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Faicán Campos-Molinas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raúl Muñoz Miralles, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Vansteelandt.