Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730967476

Amistoso (Int., RC) 730967476 Información oficial sobre el partido 730967476 en Hattrick

10.04.2024 14:15:00

FK Sloboda Tuzla' Alineación oficial del equipo 'FK Sloboda Tuzla'' en el partido 1 - 4 Asociación Balonpédica Castelvilarenca Alineación oficial del equipo 'Asociación Balonpédica Castelvilarenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Sloboda Tuzla' Alineación oficial del equipo 'FK Sloboda Tuzla'' en el partido 0 - 2 Asociación Balonpédica Castelvilarenca Alineación oficial del equipo 'Asociación Balonpédica Castelvilarenca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Sloboda Tuzla'

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El contraatac de SLOBODA va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Leopoldo Carrani va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SLOBODA, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Eldin Banjac va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Piotr Powsiński de SLOBODA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Asociación Balonpédica Castelvilarenca

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Castelvilarenca va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luis Santizo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Juan Luis Cegastia de Castelvilarenca va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Fernando Ucieda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 1 - 3 per a Castelvilarenca.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Castelvilarenca, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Antonio Rueda va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Antonio Rueda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Luis Santizo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Castelvilarenca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Antonio Rueda quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vito Bobinac, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Rueda de Castelvilarenca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.